Helsinki City Copter

https://www.helsinkicitycopter.com/


Aurinkoranta

Aurinkorannassa voit viettää virkistävän ja rentouttavan loman tai juhlia ikimuistoisesti elämäsi tärkeitä asioita. Perheyrityksemme vuokraa laadukkaita mökkejä, huviloita ja juhlatiloja Vääksyssä Vesijärven upealla hiekkarannalla. Tilat ovat Malo -luokiteltuja ja käytössä on Maakuntien Parhaat –laatujärjestelmä sekä vuosien kokemus vuokraustoiminnasta.

Aurinkoranta sijaitsee Asikkalassa, 25 km päässä Lahdesta, 30 km päässä Vierumäeltä ja 125 km päässä Helsingistä.RallySystems

RallySystems on Tuusulan Kellokoskella sijaitseva vuonna 1993 perustettu ajoneuvojen erikoisliike. Olemme erikoistuneet jousitus- ja alustaratkaisuihin niin kilpa- kuin katukäyttöönkin. Vuonna 2018 laajensimme palvelujamme myös autojen huolto- ja säätöpalveluihin.

RallySystems on valtuutettu Bilstein Service Center ja Öhlins Service Center.

RallySystems on jälleenmyyjä Monit -trippimittareille ja tarvikkeille sekä Kamasa-Tools työkaluille.

MarkArt

auringonsuojakalvotuksista – aina auton yliteippaukseen asti. Toteutamme myös kiinteistöjen energiatehokkuutta tukevia ikkunakalvotuksia, sekä näkösuoja- ja murtosuojakalvoja.

Vahvuutemme on yli 10 vuoden kokemus teippialan monipuolisista töistä.

Oman materiaalivaraston, graafisen suunnittelun ja tuotannon johdosta toteutamme pienet ja suuret tilaukset alusta loppuun kustannustehokkaasti. Nykyaikaiset tuotantovälineet ja huippumateriaalit takaavat laadukkaan ja näyttävän lopputuloksen.

Toimitilojemme asennushallissa on 4,3m korkea nosto-ovi ja pituutta hallissa on 16m, joten sisään mahtuu helposti kalustoa henkilöautosta linja-autoon.

Olemme 3M tuotteiden valtuutettu asentamo, joten saat markkinoiden kattavimmat takuut kaikille asentamillemme teippauksille.

Teippaukset toteutetaan omien toiveidesi mukaisesti, tai voimme vastata myös graafisen ilmeen suunnittelusta antamiesi suuntaviivojen pohjalta. Kokonaisvaltaisen palvelumme avulla saat yrityksesi tehokkaasti näkyviin!

Ota yhteyttä niin toteutetaan juuri sinulle sopivimmat ratkaisut!

www.mainosteipit.fi


LLSP Oy

Lahden lattia- ja seinäpäällyste Oy on vuonna 1962 perustettu yritys. Yhtiö perustettiin aikoinaan Turkuun ja se toimi silloin Turun Lattiapäällyste Ky:n nimellä. Vuonna 1964 yritys muutti toimintansa Lahteen. Vuonna 1976 yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja nimi muutettiin paremmin toiminnan laajuutta kuvaavaksi lisäämällä siihen viittaus myös seinäpäällysteisiin. LLSP on Lattian ja Seinänpäällyste-liiton jäsen.. LLSP toimii koko Suomen alueella ja on erikoistunut kokonaisvaltaiseen urakointiin ja kaikkeen, mikä liittyy lattioiden päällystämiseen.

Meiltä saa ammattitaitoista palvelua seuraavilla alueilla:

 • Mattotyöt
 • Parkettityöt
 • Lautalattiat
 • Weber-pumpputasoitukset
 • Comford-lämpölattiat
 • Lattioiden jyrsinnät ja timanttihionnat
 • Epoksi-, akryyli- ja polyuretaanipinnoitukset
 • Liikuntatilojen erikoispinnoitteet
 • Ampumatilojen kumipinnoitukset
www.llsp.net

T:mi Antti Virtanen

on yritys, joka on erikoistunut tekemään erilaiset kattotyöt ammattitaidolla.
Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!
Antti Virtanen

040-5416904


Lämpökuningas Oy

Käyntiosoite

Polvijärventie 55, 83700 POLVIJÄRVI

Puhelin

0400 -181843


Kuljetusliike Pekka Väinölä Oy

tarjoaa Sinulle parhaan asiantuntemuksen kuljetuksen alalta.

Palveluitamme ovat mm.

 • Avo- ja umpinaiset ajoneuvoyhdistelmät
 • Nosturiautot
 • Vaihtolava-autot
 • Erikoiskuljetukset
 • EKL-Ohjaus

Puh. 03 876711, 040-5046 385
Fax: (03) 7806 712
eMail: pekka.vainola@kuljetusliike-vainola.fi
pirjo.naranen@kuljetusliike-vainola.fi
www.kuljetusliike-vainola.fi


KUU RAS Oy:n päätoimialana on tiekaideurakointi. Urakoimme neljällä työporukalla ympäri Suomea. Työkohteina ovat kaikki yksittäisistä kolarikorjauskohteista isojen moottoritietyömaiden kaideurakoihin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tiekaiteiden ohella myös kevyenliikenteen väylien kevyt- ja yhdistelmäkaiteet.


kuurasbanner1.jpgPorvoonväylä 76

05800 HYVINKÄÄ
puh +385 20 743 3720
fax +358 20 743 3729

HKG Oy


Black Rose Racing