Ostoskorin sisältö0  tuotetta - Yhteensä 0.00 €

Aurinkoranta

Aurinkorannassa voit viettää virkistävän ja rentouttavan loman tai juhlia ikimuistoisesti elämäsi tärkeitä asioita. Perheyrityksemme vuokraa laadukkaita mökkejä, huviloita ja juhlatiloja Vääksyssä Vesijärven upealla hiekkarannalla. Tilat ovat Malo -luokiteltuja ja käytössä on Maakuntien Parhaat –laatujärjestelmä sekä vuosien kokemus vuokraustoiminnasta.

Aurinkoranta sijaitsee Asikkalassa, 25 km päässä Lahdesta, 30 km päässä Vierumäeltä ja 125 km päässä Helsingistä.


RallySystems

RallySystems on 1993 perustettu kilpaosien ja -tarvikkeiden erikoisliike.

Olemme erikoistuneet jousitukseen ja voimansiirtoon. Osoitteessa www.rallysystems.com on katsaus tuotevalikoimastamme.
Kaikki tuotteemme ovat laadukkaita ja toimivia ratkaisuja. Jatkuva kehitystyö ja kiinteä yhteistyö ulko- ja kotimaisten asiakkaittemme ja yhteistyökumppaneiden kanssa takaa oikeat osat joka lähtöön.

Tervetuloa hakemaan lisää vauhtia!!!

MarkArt

auringonsuojakalvotuksista – aina auton yliteippaukseen asti. Toteutamme myös kiinteistöjen energiatehokkuutta tukevia ikkunakalvotuksia, sekä näkösuoja- ja murtosuojakalvoja.

Vahvuutemme on yli 10 vuoden kokemus teippialan monipuolisista töistä.

Oman materiaalivaraston, graafisen suunnittelun ja tuotannon johdosta toteutamme pienet ja suuret tilaukset alusta loppuun kustannustehokkaasti. Nykyaikaiset tuotantovälineet ja huippumateriaalit takaavat laadukkaan ja näyttävän lopputuloksen.

Toimitilojemme asennushallissa on 4,3m korkea nosto-ovi ja pituutta hallissa on 16m, joten sisään mahtuu helposti kalustoa henkilöautosta linja-autoon.

Olemme 3M tuotteiden valtuutettu asentamo, joten saat markkinoiden kattavimmat takuut kaikille asentamillemme teippauksille.

Teippaukset toteutetaan omien toiveidesi mukaisesti, tai voimme vastata myös graafisen ilmeen suunnittelusta antamiesi suuntaviivojen pohjalta. Kokonaisvaltaisen palvelumme avulla saat yrityksesi tehokkaasti näkyviin!

Ota yhteyttä niin toteutetaan juuri sinulle sopivimmat ratkaisut!

www.mainosteipit.fiAutonvaraosat24.fi

Autovaraosien nettikauppa josta löytyy varaosat lähes kaikkiin merkkeihin. Autonvaraosat24.fi on yhteistyössä johtavien valmistajien, kuten Bosch, Beru, VALEO, PBX, ja monien muiden kanssa. Niinpä E & S Pkwteile GmbH tarjoaa korkealaatuisia autonosia erittäin kilpailukykyiseen hintaan.


LLSP Oy

Lahden lattia- ja seinäpäällyste Oy on vuonna 1962 perustettu yritys. Yhtiö perustettiin aikoinaan Turkuun ja se toimi silloin Turun Lattiapäällyste Ky:n nimellä. Vuonna 1964 yritys muutti toimintansa Lahteen. Vuonna 1976 yhtiömuoto muutettiin osakeyhtiöksi ja nimi muutettiin paremmin toiminnan laajuutta kuvaavaksi lisäämällä siihen viittaus myös seinäpäällysteisiin. LLSP on Lattian ja Seinänpäällyste-liiton jäsen.. LLSP toimii koko Suomen alueella ja on erikoistunut kokonaisvaltaiseen urakointiin ja kaikkeen, mikä liittyy lattioiden päällystämiseen.

Meiltä saa ammattitaitoista palvelua seuraavilla alueilla:

 • Mattotyöt
 • Parkettityöt
 • Lautalattiat
 • Weber-pumpputasoitukset
 • Comford-lämpölattiat
 • Lattioiden jyrsinnät ja timanttihionnat
 • Epoksi-, akryyli- ja polyuretaanipinnoitukset
 • Liikuntatilojen erikoispinnoitteet
 • Ampumatilojen kumipinnoitukset
www.llsp.net

T:mi Antti Virtanen

on yritys, joka on erikoistunut tekemään erilaiset kattotyöt ammattitaidolla.
Ota yhteyttä niin kerromme mielellämme lisää palveluistamme!
Antti Virtanen

040-5416904


Lämpökuningas Oy

Käyntiosoite

Polvijärventie 55, 83700 POLVIJÄRVI

Puhelin

0400 -181843


Kuljetusliike Pekka Väinölä Oy

tarjoaa Sinulle parhaan asiantuntemuksen kuljetuksen alalta.

Palveluitamme ovat mm.

 • Avo- ja umpinaiset ajoneuvoyhdistelmät
 • Nosturiautot
 • Vaihtolava-autot
 • Erikoiskuljetukset
 • EKL-Ohjaus

Puh. 03 876711, 040-5046 385
Fax: (03) 7806 712
eMail: pekka.vainola@kuljetusliike-vainola.fi
pirjo.naranen@kuljetusliike-vainola.fi
www.kuljetusliike-vainola.fi

Tonttilan Nosto ja Kuljetus Oy

Nosturitoiminnan lisäksi yhtiömme suorittaa kaikkia rakennusalan kuljetuksia elementti-, lavetti- ja nosturiautoilla. Neljä kuorma-autoa on varustettu Effer-merkkisillä kuormausnostureilla, jolloin kuljetettavien kappaleiden kuormaus onnistuu ilman muita apuvälineitä. Viides nosturiauto on varustettu Fassi-merkkisellä kuormausnosturilla, jonka kapasiteetti on 80 tonnimetriä. Muiden kuormausnostureiden kapasiteetit vaihtelevat 31:n ja 60:n tonnimetrin välillä. Erikoisalaamme ovat veneiden ja erilaisten koneiden kuljetukset.


KUU RAS Oy:n päätoimialana on tiekaideurakointi. Urakoimme neljällä työporukalla ympäri Suomea. Työkohteina ovat kaikki yksittäisistä kolarikorjauskohteista isojen moottoritietyömaiden kaideurakoihin. Tuotevalikoimaamme kuuluvat tiekaiteiden ohella myös kevyenliikenteen väylien kevyt- ja yhdistelmäkaiteet.


kuurasbanner1.jpgPorvoonväylä 76

05800 HYVINKÄÄ
puh +385 20 743 3720
fax +358 20 743 3729

HKG Oy

Suomen suurin kuumasinkitysallas palvelee teitä Hyvinkäällä

Tervetuloa asioimaan erinomaisten logististen yhteyksien varrella sijaitsevaan koko Suomea palvelevaan kuumasinkitystehtaaseen.

Kuumasinkitysaltaamme on Suomen suurin. Sen kertakastomitat tuotteelle ovat 13200mm x 1500mm x 3000mm.

Lähtökohtanamme on joustava ja nopea palvelu sekä korkea laatu. Toimintamme lähtee aina asiakaskohtaisista tarpeista, joihin yhdessä asiakkaamme kanssa löydämme parhaiten palvelevan kokonaisratkaisun.

Hyvinkään kuumagalvanointi Oy:lla on ISO 9001:2008 ja ISO 14001:2004 sertifikaatit. HKG Oy:n sertifiointitodistukset voit avata toiseen ikkunaan pdf-dokumenttina ISO9001 ja ISO14001.

Lisätietoja SGS:n myöntämistä sertifioinneista saat klikkaamalla vasemmalla olevaa SGS:n sertifiointitunnusta tai menemällä osoitteeseen http://www.fi.sgs.com/


Black Rose Racing